woensdag 27 augustus 2014

Wegwezen

We gaan toch!  Het weer was bar en boos bij het vertrek naar Denemarken afgelopen vrijdag. Maar ja, een zeeman laat zich niet uit het veld slaan door wat regen. Al ras klaarde het op en de tocht naar Stavoren vanuit Enkhuizen verliep voorspoedig. Met de wind op de kont binnen 2 ,5 uur. Maat Peter had zijn iPod volgeladen met wel 900 nummers, dus de sfeer zat er gelijk goed in (of zou het door het bier komen?).
Omdat de Nederlandse wadden voor de EH64 te ondiep zijn moesten we via Friesland en Groningen varen en kwamen na drie dagen aan in Delfzijl. Onderweg prima weer gehad. Foto genomen op het Reitdiep.



Groningen nodigt uit om een filmpje te pakken en een flinke mosselpan te verorberen. We zagen de nieuwste van Woody Allen, Magic in the moonlight.  Amusant en onderhoudend. Omdat we te laat waren voor de doorvaart door Groningen afgemeerd in de Reitdiephaven na de eerste brug. Een prima geoutilleerde haven met een directe verbinding van de bus naar de grote markt. Wat is het toch allemaal goed geregeld in ons landje. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten